CERBERUS aplicació antirobatori per el teu smartphone

Cerberus és una aplicació antirobatori distribuïda per LSDroid que ens podem descarregar tant per a smartphone amb sistemes Android com per a iPhones. Amb una llicència de per vida ens permetrà controlar fins a tres dispositius diferents des del mateix compte.

Aplicació Cerberus anti-robo
Fabricant LSDroid
Categoria Aplicació Antirobatori i localització del Smartphone
Plataformes Android – iPhone
Preu 4’99€ – Free (preu de per vida)

En cas de pèrdua o robatori l’aplicació ens permetrà controlar el nostre terminal a través de la pàgina web de l’aplicació (www.cerberusapp.com) o bé mitjançant missatges de text SMS.

 

Què ens permet fer Cerberus si ens han robat el mòbil o l’hem perdut?

  • Permet esborrar la memòria interna i la de la targeta SD del nostre dispositiu.
  • Rastrejar i localitzar amb exactitud on es troba el nostre terminal.
  • Gravar àudio des del micròfon del dispositiu, prendre fotografies i vídeos de qui estigui manipulant el nostre telèfon.
  • Rebre la IP, operador i número de sèrie del la SIM del dispositiu.
  • Veure el registre de les trucades i els SMS del nostre terminal.
  • Bloquejar totalment i de forma remota el nostre telèfon.
  • Activar una alarma. Sonarà una forta alarma a tot volum des del nostre terminal acompanyada, si ho volem, d’un missatge de text. Aquesta alarma no es podrà silenciar.

 

A més a més, podrem ocultar l’aplicació en el menú del nostre terminal i així ningú podrà veure (i per tant desinstal·lar) l’aplicació de Cerberus.

 

Finalment, hi ha una última opció coneguda com a SIM Checker que ens permet configurar Cerberus per quan s’insereixi una SIM diferent a la/les autoritzada/es ens avisi a nosaltres i els contactes que vulguem a través de correu electrònic o missatge SMS.

 

Què us ha semblat l’aplicació?

Don't be shellfish...Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>