Diccionari

A continuació trobareu un llistat de definicions de les paraules més importants que hem anat tractant en els articles publicats:

  • DDS: Decision Support System o Sistemes de Suport a la Presa de Decisions, són sistemes de suport que s’enfoquen en l’anàlisi de les dades de l’empresa i serveixen per ajudar als directius a prendre decisions que sovint són canviants i s’han de prendre ràpidament. Es troben dins del nivell de gestió o administratiu a la piràmide dels sistemes d’informació. (+info)
  • EIS: Executive Information Systems Executive Support Systems o Sistemes de Suport a Executius, són sistemes d’informació per l’alta direcció que permeten automatitzar l’obtenció de dades, tant internes com externes de l’empresa, més rellevants i estratègiques per l’organització, amb la finalitat de poder donar seguiment als factors crítics d’èxit. (+info)
  • ESS: Executive Support Systems Executive Information Systems o Sistemes de Suport a Executius, són sistemes d’informació per l’alta direcció que permeten automatitzar l’obtenció de dades, tant internes com externes de l’empresa, més rellevants i estratègiques per l’organització, amb la finalitat de poder donar seguiment als factors crítics d’èxit. (+info)
  • Sistemes de Suport a Executius (ESS): també anomenats Executive Support SystemsExecutive Information Systems, són sistemes d’informació per l’alta direcció que permeten automatitzar l’obtenció de dades, tant internes com externes de l’empresa, més rellevants i estratègiques per l’organització, amb la finalitat de poder donar seguiment als factors crítics d’èxit. (+info)
  • Sistemes de Suport a la Presa de Decisions (DDS): també anomenats Decision Support System, són sistemes de suport que s’enfoquen en l’anàlisi de les dades de l’empresa i serveixen per ajudar als directius a prendre decisions que sovint són canviants i s’han de prendre ràpidament. Es troben dins del nivell de gestió o administratiu a la piràmide dels sistemes d’informació. (+info)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>